Ringsted Kommune er praktiksted for ergoterapeut- og fysioterapeutstuderende.

Sundhed & Træning modtager hvert år to ergoterapeutstuderende og fire fysioterapeutstuderende i 28 uger pr. år. Der er ansat to kliniske undervisere til at varetage praktikforløbene.
Praktikperioderne er af forskellig længde fra en uges ”snusepraktik” til 10 ugers klinisk praktik og er placeret på forskellige tidspunkter i studieforløbet.


Formålet med praktikperioden varierer derfor fra en introduktion til det at arbejde som henholdsvis ergoterapeut og fysioterapeut i en kommune og til at tilegne sig den nødvendige teoretiske og praktiske viden for at kunne arbejde som ergo- og fysioterapeut.


Uddannelsen til ergo- og fysioterapeut er en 3½-årig bachelor uddannelse. I Ringsted Kommune modtager vi studerende fra Professionshøjskolen Absalon, Campus Næstved.

 

 

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata.

 

 

Økonomi, HR og Løn
Sct. Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 60 30
Mail: hr@ringsted.dk