Teknisk designer er ny en udgave af teknisk assistent.
 

Som teknisk designer arbejder man sammen med blandt andet arkitekter og ingeniører. På skolen lærer man at tegne og konstruere ting på computer.

Opgaverne kan handle om tekniske tegninger til både industrianlæg og bygninger. Man lærer også at undersøge materialer og beregne priser på opgaver.

En vigtig del af arbejdet er at kunne samarbejde. Når man planlægger og løser opgaver for andre, skal man være god til at lytte og forstå.

Tekniske designere kan arbejde som ansatte i private og offentlige virksomheder. Uddannelsen til teknisk designer tager 2 år og 5-11 måneder og starter med et grundforløb på en af de tekniske skoler. Herefter veksler uddannelsen mellem skole og praktik.

Vej- og Ejendomscentret er godkendt som praktikplads for teknisk designerelever inden for området bygge/anlæg.

Som elev sidder du i Vej- og Ejendomscentret, som varetager alle opgaver og projekter vedrørende de kommunale ejendomme. Du kan komme til at arbejde med forskellige anlægsprojekter, deltage i byggemøder, foretage opmåling af eksisterende bygninger og lave konstruktionstegninger. Alt tegningsarbejde foretages i nyeste version af AutoCAD.

Når der er ledige praktikpladser, annoncerer vi det i dagspressen og på de tekniske skoler, som har uddannelsen.

 

 

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata.

 

 

Økonomi, HR og Løn
Sct. Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 60 30
Mail: hr@ringsted.dk